12 maj 2014

Nytillskott i familjen!

Nytillskott i familjen! Ja nu kanske många trodde att vi hade skaffat barn men så är inte fallet även om vi bägge just nu tycker att vår valp är som ett litet barn.

Vår nya familjemedlem är en blandras och är ca 11 veckor gammal.
Just nu går det åt en hel del tid åt henne. Det ska lekas, ut och gå samt matas. Hon har så mycket energi så att man ibland undrar om det inte vore lättare att skaffa en unge istället.
Att behöva gå upp mitt i natten alternativt tidigt på morgonen har börjat bli en vana.

Förutom att uppta en hel del tid så kostar det givetvis pengar att ha en hund. Förutom inköpspris på några tusenlappar så betalar vi cirka 180 kronor i månaden i försäkringar. Utöver detta så går det åt en hel del mat samt andra små saker.

För att balansera upp detta i vår ekonomi så behöver vi minska på andra kostnader, förhoppningarna är att vi minska på transportkostnaderna samt att min sambo säger upp sitt spotify account.

Det är definitivt inte gratis men att ha hund är så mycket mer. Dessutom är hon ganska söt emellanåt, särskilt då den sover!

Ja nu har vi lägenhet, bil samt hund. Vem vet vad som väntar runt hörnet, en unge kanske?

Mvh
2 kommentarer:

  1. Hunddagis är ju inte gratis men det har du nog redan koll på. Och framförallt stort grattis till tillökningen! Vi har två härliga katter som förgyller vår tillvaro och jag vill tro att ni kommer få många fina stunder med er nya livskamrat.

    SvaraRadera