Vem är jag?

Författaren
Syftet med bloggen är kunna dokumentera sin ekonomiska utveckling, dels att samtidigt kunna få råd och föra diskussion med andra.
Allt jag skriver är mina egna åsikter och har ingen koppling till min arbetsgivare eller någon annan.
Att tänka på, alla investeringar och liknande är mina egna personliga bedömingar gjorda på olika faktorer och bör inte ligga till grund för era egna investeringar.


Jag är..
 • För gammal
 • Gift och har 2 barn
 • Jobbar inom Försvarsmakten
Finns det frågor så nås jag på Kanjagblirik (at) gmail.com alternativt i kommentatorsfältet.

Mvh


8 kommentarer:

 1. Hej!

  Mycket intressant att följa din blogg!

  Vad säger du om att byta länk med mig för att eventuellt byta lite besökare?

  Mvh
  Snart (förhoppningsvis) miljonär

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ursäkta det sena svaret! Lägger till dig såklart!

   Mvh

   Radera
 2. Vill du lära dig hur du kan sköta din ekonomi på bästa sätt? Och samtidigt vara med om en spännande utmaning. UR söker nu par och familjer för en ny TV-serie om privatekonomi.

  Er ekonomi kanske känns hyffsad idag. Räntorna är låga, och äger ni er bostad har den sannolikt ökat i värde. Samtidigt har ni kanske stora lån, vissa varnar för en bostadsbubbla, och krisen i Europa lurar fortfarande runt hörnet. Vad skulle hända om det blev hårdare tider? Om räntorna steg? Eller någon av er blev arbetslös. Hur skulle ER ekonomi klara sig?

  Till UR:s nya TV-serie söker vi familjer och par med lån på banken som vill dela med sig av sin ekonomiska vardag och få professionell rådgivning: Hur gör man en bra budget? När ska man spara och när kan man slösa? Och hur minskar man riskerna i sin ekonomi?

  Under några veckor kommer vi att följa er och skildra hur ni lever och hanterar era pengar. Dessutom kommer vi att ge er en rad nya ekonomiska utmaningar där ni får testa vad er ekonomi håller för.

  På vägen kommer ni att få råd och stöd från ekonomiska experter som kan hjälpa er att förbättra er ekonomi. Så ta chansen och var med om ett lärorikt äventyr och en spännande utmaning!
  Om ni är intresserade, skicka ett mail till pengar@ur.se . Berätta lite kort om ert liv, hur ni bor, er sysselsättning, och lite om er ekonomi. Bifoga gärna några bilder på er

  SvaraRadera
 3. Hej,

  Jag undrar om det finns möjlighet för min nystartade blogg att finnas med på din blogglista

  http://motenmiljon.blogg.se

  Mvh Fredrik

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Har lagt till dig nu. Lycka till!

   Mvh

   Radera
 4. Gillar bloggen! Har börjat investera i fastigheter i Usa det senaste året med bra avkastning. har inte vågat mig på aktier än då fastigheter känns tryggare och man kan själv styra chanserna att få hög avkastning genom noggranna marknadsanalyser osv. Har du provat investera i fastigheter?
  Har du några tips på vad jag kan läsa/göra för att starta att investera i aktier?

  Mvh Magnus Jansson

  SvaraRadera
 5. Hej!

  Du får gärna tipsa dina läsare om Cashbackshopping.se på teamat sparadkrona. Man får 25 kr när man registrerar sig och får sedan återbäring när man handlar, bokar resor eller testar saker på nätet.

  Mvh Johan Selin
  Cashbackshopping.se
  www.cashbackshopping.se

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Jag hittade din blogg via google och undrar om du skulle vara intresserad av ett länkbyte med mig?
  Jag driver bloggen www.västkustinvesteraren.se. Detta skulle hjälpa oss båda att placera oss högra upp i google sökmotor och driva besökare fram och tillbaka mellan våra bloggar!

  Ser fram emot ett lyckat och smidigt samarbete! :-)

  Med vänliga hälsningar
  Västkustinvesteraren

  SvaraRadera