11 augusti 2013

Mixer! göra goda och billiga shakes

Införskaffade mig för några veckor sen en mixer till flickvännen i födelsedag, givetvis visste jag att hon ville ha en, men det var egentligen Chrismatistikos inlägg om att göra billiga smoothi-blandningar som avgjorde till dess fördel.
Baktanken är givetvis när inte tjejen använder den att laborera med diverse ingredienser, billiga och nyttiga sådana för att spara pengar.

Har ni några tips på billiga och bra recept?


8 kommentarer:

 1. Har inte några tips på billiga och bra recept.
  Men jag har en fråga, i ditt inlägg har du skrivit så här Chrismatistikos inlägg så går det att klicka på inlägg hur gör man så?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   När man skapar själva inlägget så finns det en "länk" knapp i samma meny där man ändra typsnitt, lägga till bild osv.
   Bara att markera ordet och sen tryck på länk för att sen klistra in själva länken du vill man ska komma till genom att trycka på ordet.

   Mvh

   Radera
 2. Svar
  1. Eller hur! Hade faktiskt inte funderat så mycket på det förrän jag läste ditt inlägg så det var ju bara att slå till! Inte alltför dyrt heller.

   Blivit några mer lunch-smoothies?

   Mvh

   Radera
  2. Varje dag faktiskt. Jag tycker fortfarande att det är fantastiskt smidigt och bra. Får se hur länge jag kan fortsätta innan jag tröttnar.

   Radera
 3. Smoothies är bra saker. Goda och att man kan göra dem nyttiga är ju inte heller fel. Ni bör nog behålla kvittot på mixern ni fått om det är en sådan som på bilden. Haft 2 som gått sönder, ingen vidare kvalité. Men hoppas den håller så ni får era Smoothies.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med! Dock så har tjejen bara gjort en massa godsaker innehållandes dyra jordgubbar och liknande. Blir dyrt i längden.
   Tog bara en bild då jag faktiskt inte lyckades hitta den jag köpte.

   Mvh

   Radera