3 januari 2014

Miljonär innan 30

Som många tidigare har skrivit så uppnådde "Miljonär innan 30" sina 2000 besökare som han försökte få den 1/1. Ska bli mycket intressant att följa bloggen i framtiden. Det var en av de första bloggarna som jag följde.

Jag önskar er alla en god fortsättning på det nya året.
Samtidigt hoppas jag att alla ni som har bloggat om ekonomi i alla dess former fortsätter blogga även 2014

Återkommer med en summering 2013 och målsättningen för 2014.

Mvh

1 kommentar:

 1. Hej, tack vare dig och snåljåpen och Lundaluppen så fick jag upp ögonen för bloggen "Miljonär innan 30" och gick in och tittade och det såg bra ut. Så tack för tipset, jag fick även inspiration till att skriva ett kommande blogginlägg om hur man kan göra de rejält stora klippen på börsen.

  men sen tänkte jag på en annan sak, jag har satt upp din blogg på min blogglista och undrar om du ville ta en titt på min blogg och kanske sätta upp den också på din lista, ett så kallat blogg-byte.

  Nu vet jag inte om du sett min blogg eller inte läser den eller så, men jag har tänkt försöka göra den mer läsvärd. Genom 2 steg. Det första att införa en bevakningslista över aktier jag tycker är intressanta/köpvärda samt motivera lite kort varför. Det andra är att återge analyser från Stockpicker Newsletter - som jag börjat prenumerera på - i bloggen.

  Min bloggadress är: http://hankman-pme.blogspot.se/

  Jag tar gärna emot tips på förbättringar, eller vad som kunde göra bloggen mer intressant och läsvärd, bättre helt enkelt.

  Tack för en bra blogg, du gör det bra!


  Med vänlig hälsning
  /hankman84

  SvaraRadera