24 januari 2014

Snålvecka!

Har haft en av de mer snålare veckorna under bloggens tid och det på bortaplan.
Spenderande 240 kronor på 5 dagar, i och med att bilen inte användes så blev det inte några utgifter på bensin till och från jobbet. Det som gjorde dessutom gjorde att det blev cirka 100 kronor dyrare var att det intogs några öl en kväll.
Blev en sväng till Ica i måndags där det handlades mat för hela veckan, alla måltider så blev inget ätande på restaurang som det vanligtvis bruka bli när man sover borta med jobbet. Hittade Falukorv för 15 kronor samt lite annat som passade till Korvstroganoff. Vilket gjorde att jag fick ner priset per gång till 10 kronor.

Idag är det dessutom Lönedag för oss som får den 25 varje månad. Själv får jag ut 18700 efter skatt och jag ska lägga undan 8000 kronor vilket ger ett sparande på 42.7%. Kommer även trilla in lite extra pengar i form av traktamentet. Men ser detta som ren bonus varav de inte är inräknade.
Vi har fortfarande problemet med att betala dubbelt boende, sista månaden så nästa månad slipper vi dubbla hyror/avgifter.
Annars så har det varit en av de dyrare månaderna vilket inte beror på att det har varit jul och annat i närtid utan att vi har flyttat samt börjat renoverat.

Hur har din månad varit ekonomiskt? Tvungen att spara på slantarna efter julens bravader?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar