26 juli 2014

Den ständiga frågan! Ska man investera eller amortera?

Att låna pengar idag kostar nästan ingenting, med hänsyn till den låga räntan samt ränteavdraget. Vilket får följd frågan "Är det lönt att amortera idag på sina skulder?" Ämnet i fråga har varit uppe tidigare på olika bloggar som Snåljåpen samt familjen fri, men bör belysas även framöver med hänsyn till den mentalitet och höga belåning som existerar.

Anledningen varför den här frågan är aktuell för min del är att jag och min sambo tog ett billån till vår bil med räntan 4,23 % utöver detta har vi ett bolån på 2,40 % på 65% av värdet på bostaden.
Med hänsyn till den höga räntan på billånet så är det för mig ett givet val att iallafall lösa den skulden så snart som möjligt. Däremot bolånet ser jag ingen brådska med att amortera med hänsyn till värdet på bostaden kontra belåning.

Hur snabbt ska man då amortera av sina skulder? Ska man lägga nästan allt sitt kvarvarande kapital efter att räkningar blivit betalda på att amortera och således bli helt fri från alla lån i juni 2017 med en amortering på 15000 varje månad, alternativt betala av lånet på bilen och sen placera resten av kapitalet som uppstår på börsen och fortfarande behålla sitt bolån.

Jag tänker mig att summan 15000 är rimligt utifrån en snitt inkomst för hushållet på cirka 35000. Möjligheten skulle nog även finnas för att amortera 20000 men att ha en buffert är alltid bra i händelse av större utgifter.

Att ha möjligheten att sitta helt utan lån i mitten av 2017 lockar med hänsyn till halverade kostnader på utgifterna kontra dagens läge. Nu sitter vi dock på lån av en ganska låg nivå med hänsyn till många andra.

Vi kommer definitivt att öka vår amortering redan nu i höst (kan bli extra mycket med hänsyn till att jag och min sambo tjänar betydligt mer då) och försöka behålla samma höga amorteringsnivå sen får rådande läge bestämma om vi kommer att fortsätta då billånet är avbetalt med hänsyn till aktieklimatet samt om det sker några större förändringar på den rörliga räntan på bolånet.

Investera eller Amortera du?

39 kommentarer:

 1. Jag ser amortering lite som ett räntesparande med möjlighet till högre framtida avkastning. Så här: Just nu får jag 2 % evig avkastning på varje amorterad krona (jag slipper denna räntekostnad för evigt). Om räntan går upp till 5 % om ett par år blir det bra utväxling. Jag har då 5 % minskad räntekostnad på allt jag amorterat historiskt. Vet någon vilka avdragregler som gäller om 3 mandatperioder eller hur världskonjunkturen ser ut då? Som vanligt gäller det att sprida risker. Jag använder 30 % av mina sparpengar till amortering på bostadslån (belånad till 26 %), resten går till börsen. Med vänlig hälsning, Hawkear

  SvaraRadera
  Svar
  1. [REMY.CREDIT111@gmail.com]

   Behöver du lite kredit eller finansiering? Betalar inte banken tillbaka? Har du ett betalt konto eller skuld? Vi har ett bra återbetalningsschema med en låg räntesats på 1%. du får lånet inom de närmaste 6 timmarna. För mer information, kontakta oss på [remy.credit111@gmail.com]

   fullt namn: .........
   Land: ..........
   lånebelopp: .............
   Lånets varaktighet: ..........
   Telefon: .............
   Yrke: ...........
   Månadsinkomst: ....
   ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
   E-post: REMY.CREDIT111@gmail.com

   Radera
 2. Vi betalade av vårbostad först, nu känner jag mig trygg med att ta högre risk med nära nog 100% aktier annars hade jag kanske velat ha lite räntepapper oxå men då kunde vi ju lika gärna ha amorterat de pengarna.

  SvaraRadera
 3. Vi har studielån och om ett par veckor även bolån. Bolånet har jag bett banken lägga upp på 30 år, vilket råkar sammanfalla väldigt bra med min 65-årsdag. Dagen jag går i pension SKA jag vara skuldfri, det finns en risk att mina inkomster halveras över en natt och då tänker jag inte sitta på några stora lån.
  Utöver amorteringen på bolånet så månadssparar vi i fonder och handlar aktier när fonderna kommer upp i bra summor.
  Jag tror dock att det finns många som varken amorterar eller investerar, eller om de investerar så handlar det om mycket mindre belopp än vad de hade sparat om de både hade amorterat och investerat.

  SvaraRadera
 4. Finns det ingen möjlighet för er att utöka bolånet, finns en marginal upp till 75% belåning, och därmed lösa billånet? Ni får därmed en lägre räntekostnad på bilen och kan då utöka amorteringen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi håller faktiskt på att utöka bolånet till 85% utifrån gällande värdering. Givetvis hamnar det beloppet antingen på att utöka värdet på bostaden (renovering alternativt billånet).
   Mvh

   Radera
 5. Jag håller med ovanstående. Öka bostadslånet och lös billånet direkt. Därefter hade jag amorterat ner till 50% av bostadens uppskattade marknadspris. Om räntan sticker upp finns det alltid möjlighet att sälja aktier för att lösa bolån. Själv har jag bostadslån som jag skulle kunna lösa.

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Vi amorterar och ha som mål att amortera bort våra lån om 10 år.
  Jag har haft samma tankar och skrivit några inlägg om det: http://spartankar.com/2014/07/01/amortera-eller-inte-1/

  Några frågor som är bra att ställa sig:
  - Om du var skuldfri skulle du låna 75% av din bostadsvärde för att köpa aktie?
  - Kan du spara samma summa som du skulle amortera, utöver en normalt buffertsparande, utan att röra på den efter?
  - Hur diversiferiat är dina placeringar?

  Sista punkten är ganska viktigt: om du har kvar lånet är huset din största placering under en mer eller mindre lång tid. I värsta fall kan priset gå ner och huset kan blir svårt att sälja även till ett lågt pris beroende på vad du bor.
  Jämför ditt hus med en aktie. Vilken marknad (OMX eller Aktietorget) och vilken aktie (H&M eller Lill Svensson AB) skulle den vara? Och i så fall vilken andel av din ekonomi skulle du placera i just den aktie.

  SvaraRadera
 7. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 8. För att komma med ytterligare alternativ: sälj bilen. Om man är ung och vill få ihop ett kapital är det jättetungt med billån över huvud taget. Man kan idag köpa en rostfri bil för 5 000 kr. om ni nu ska ha bil. Sälj bilen när det blir nåt dyrt fel. Det går också att räkna på bil jämfört med hyrbil ibland.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Givetvis har den tanken slagit mig, nackdelen är att jag har någon mil till jobbet utan möjlighet att ta kollektivt. Så någon form utav bil är en nödvändighet. Däremot skulle man kunna köpa en betydligt billigare bil.
   Det som har hänt sen inlägget skrivs är att vi har sålt vår bostad och fick in lite mindre än vad lägenheten kostade enbart i vinst. En summa som vi kan betala av hela bilen med men som vi istället väljer att spara som buffert samt investerar på börsen. Dessutom har räntan på billånet gått ner mot strax över 3 %.

   Jag tänker mig dock kunna cykla en del till våren och således spara på både slitage samt drivmedel vilket kommer ge några tusen extra i månaden.

   Mvh Kanjagblirik

   Radera
 9. Behöver du akut ett lån? Behöver du ett lån för att finansiera ditt företag eller betala av dina räkningar? behöver ett lån för en operation eller är du en kontrakt som behöver finansiera för ditt byggarbete, är du en student som behöver finansiering? behöver du ett lån till din gård Du kan få ett lån idag från vårt företag till 2% ränta. Vi erbjuder lån från $ 5000 till $ 150.000.000 i valutan du önskar. kontakta vårt företags e-postmeddelande: - lapofunding960@gmail.com
  VÄNLIGA HÄLSNINGAR
  ____________________________________________________________________

  Behöver du akut ett lån? Behöver du ett lån för att finansiera ditt företag eller betala av dina räkningar? behöver ett lån för en operation eller är du en kontrakt som behöver finansiera för ditt byggarbete, är du en student som behöver finansiering? behöver du ett lån till din gård Du kan få ett lån idag från vårt företag till 2% ränta. Vi erbjuder lån från $ 5000 till $ 150.000.000 i valutan du önskar. kontakta vårt företags e-postmeddelande: - lapofunding960@gmail.com
  VÄNLIGA HÄLSNINGAR

  SvaraRadera
 10. Hej jag får mitt lånebelopp på $ 20,000.00USD från REMY FINK COMPANY EMIAL: REMY.CREDIT111@GMAIL.COM

  behöver du ett brådskande lån inom de närmaste 24 timmarna mitt namn är Mary Anne från Tyskland får jag mitt lån från REMY FINK COMPANY utan stress eller fördröjning om du behöver ett brådskande lån nu utan dröjsmål email han på EMAIL: {remy.credit111@gmail.com}

  maila honom nu för ett snabbt lån EMAIL: REMY.CREDIT111@GMAIL.COM

  Gud välsigne dig herr REMY FINK

  SvaraRadera
 11. Czy potrzebujesz pilnej pożyczki, aby rozwiązać problem finansowy i rozpocząć działalność gospodarczą lub zwiększyć usługi biznesowe? Więc nie zostawiaj tej okazji, by cię omijać. Proszę, to jest dla poważnych umysłów i bogobojnych ludzi. Jeśli tak, skontaktuj się z nami przez e-mail: barclaysnationwideloancompany@gmail.com
  WhatsApp: +33753926689

  SvaraRadera
 12. Hej maila oss nu om du behöver ett brådskande lån [REMY.CREDIT111@gmail.com]  behöver du lite kredit eller någon finansiering? Inte tillbaka betalas av banken? Har du ett betald konto eller skuld? Vi har ett bra återbetalningsschema med en låg ränta på 1%. du tar emot ditt lån inom de närmaste 12 timmarna För mer information, kontakta oss direkt på följande adress: [REMY.CREDIT111@gmail.com]  fullständiga namn:.........

  Land:..........

  lånebelopp:.............

  Lånlängd: ..........

  Telefonnummer:.............

  Ockupation:...........

  Månadsinkomst:....

  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  EMAIL: REMY.CREDIT111@gmail.com

  SvaraRadera
 13. Gud är verkligen underbar. Herlighet vara Gud allsmäktig. kolleger jag har ett stort leende i ansiktet idag eftersom en vän till mig från kyrkan introducerade mig för ett bra och legitimt finansföretag som godkände ett långsiktigt affärslån för mig. Jag är mycket förvånad över hur detta företag hjälpte mig. detta är en ren kärlek och ärlighet. Jag trodde aldrig att det skulle finnas ett riktigt företag som erbjuder lån. Detta företag behandlade min ansökan med uppriktighet, jag blev aldrig ombedd för onödiga avgifter eller säkerheter. Det tar bara fyra dagar och mitt begärda belopp godkändes och skickades till mitt bankkonto. Jag uppmuntrar dig att kolla in det här företaget online, jag kan försäkra dig om att du kommer att vara så stolt över deras bra arbete. Jag ber också människor som behöver lån och inte vet att företaget ska lita på bör kontakta detta företag idag. de ger ditt önskade lån utan trasiga ord. info.annie_finance@yahoo.com

  SvaraRadera
 14. Trebate li zajam? Zajmove nudimo uz kamatu od 3% goda, naša garancija za kredit. Kontaktirajte nas WhatsApp: +33753926689
  E-adresa: barclaysnationwideloancompany@gmail.com

  SvaraRadera
 15. [REMY.CREDIT111@gmail.com]

  Behöver du lite kredit eller finansiering? Betalar inte banken tillbaka? Har du ett betalt konto eller skuld? Vi har ett bra återbetalningsschema med en låg räntesats på 1%. du får lånet inom de närmaste 6 timmarna. För mer information, kontakta oss på [remy.credit111@gmail.com]

  fullt namn: .........
  Land: ..........
  lånebelopp: .............
  Lånets varaktighet: ..........
  Telefon: .............
  Yrke: ...........
  Månadsinkomst: ....
  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  E-post: REMY.CREDIT111@gmail.com

  SvaraRadera
 16. Att få ett legitimt lån har alltid varit ett stort problem för så många kunder som har ekonomiska behov. Frågan om dålig kredit och säkerheter är något som kunder alltid är oroliga för när de söker ett lån från en legitim långivare. Men MIDLAND CREDIT FIRM. Har gjort den skillnaden i utlåningsindustrin. MIDLAND CREDIT FIRM har ackrediterats av utlåningsorganisationsrådet för att ge lån till lokala och internationella kunder till 3% ränta. Vi har fått förmånen att tillgodose dina ekonomiska behov. Frågan om kredit bör inte hindra dig från att få det lån du behöver.

  Våra tjänster inkluderar följande: -
  * Investerare lån
  *Skuldkonsolidering
  * Andra inteckning
  * Affärslån
  *Personliga lån
  * Internationella lån

  Ingen social trygghet och ingen kreditkontroll, 100% garanti. Allt du behöver göra är att låta oss veta exakt vad du vill och vi kommer säkert att göra din dröm till verklighet. MIDLAND CREDIT FIRM säger JA när dina banker säger NEJ. Slutligen finansierar vi småskaliga låneföretag, mellanhänder, småskaliga finansinstitut för vi har obegränsat kapital. För ytterligare information om hur du kan få ett lån från oss: Vänligen svara omedelbart på detta e-postmeddelande: midland.credit2@gmail.com

  Företagsnamn: MIDLAND CREDIT HOME
  Företagets e-post midland.credit2@gmail.com
  Företagets NMLS ID: 315276.
  Företagets webbplats: midlandcreditonline.com

  Motto: Investera för generationer.

  SvaraRadera
 17. LAN
  [REMY.CREDIT111@gmail.com]

  Behöver du lite kredit eller finansiering? Betalar inte banken tillbaka? Har du ett betalt konto eller skuld? Vi har ett bra återbetalningsschema med en låg räntesats på 1%. du får lånet inom de närmaste 6 timmarna. För mer information, kontakta oss på [remy.credit111@gmail.com]

  fullt namn: .........
  Land: ..........
  lånebelopp: .............
  Lånets varaktighet: ..........
  Telefon: .............
  Yrke: ...........
  Månadsinkomst: ....
  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  E-post: REMY.CREDIT111@gmail.com

  SvaraRadera
 18. Om du behöver finansiering, tveka inte att kontakta oss via whatsapp (+1-781-656-7138) eller e-post: perrywhite2016@gmail.com

  SvaraRadera
 19. Vårt föreslagna erbjudande för kunder under det nya året är positivt och totalt engagemang, så att arbeta med oss ger dig maximal försäkran om att bli finansierad för vi har en A + -betyg i finansieringen. Perry White Loan Firm (PWLF) har genom åren varit högt rankat som ett av de bästa onlineföretagen med en billigare ränta. Om du behöver finansiering, tveka inte att kontakta oss via whatsapp (+1-781-656-7138) eller e-post: perrywhite2016@gmail.com

  SvaraRadera
 20. [REMY.CREDIT111@gmail.com]

  Behöver du lite kredit eller finansiering? Betalar inte banken tillbaka? Har du ett betalt konto eller skuld? Vi har ett bra återbetalningsschema med en låg räntesats på 1%. du kommer att få lånet inom de kommande 12 timmarna. För mer information, kontakta oss på [remy.credit111@gmail.com]

  fullt namn: .........
  Land: ..........
  lånebelopp: .............
  Lånets varaktighet: ..........
  Telefon: .............
  Yrke: ...........
  Månadsinkomst: ....
  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  E-post: REMY.CREDIT111@gmail.com

  SvaraRadera
 21. Letar du efter affärsekonomi, personlig finansiering, fastighetslån, billån, studiekassa, skuldkonsolideringsfonder, osäkrade fonder, riskkapital, etc. ... Du är på rätt plats Kontakta oss nu för mer information. E-post: nationwideloaninvestment@yahoo.com

  SvaraRadera
 22. Letar du efter affärsekonomi, personlig finansiering, fastighetslån, billån, studiekassa, skuldkonsolideringsfonder, osäkrade fonder, riskkapital, etc. ... Du är på rätt plats Kontakta oss nu för mer information. E-post: nationwideloaninvestment@yahoo.com

  SvaraRadera
 23. Letar du efter affärsekonomi, personlig finansiering, fastighetslån, billån, studiekassa, skuldkonsolideringsfonder, osäkrade fonder, riskkapital, etc. ... Du är på rätt plats Kontakta oss nu för mer information. E-post: nationwideloaninvestment@yahoo.com

  SvaraRadera
 24. Letar du efter affärsekonomi, personlig finansiering, fastighetslån, billån, studiekassa, skuldkonsolideringsfonder, osäkrade fonder, riskkapital, etc. ... Du är på rätt plats Kontakta oss nu för mer information. E-post: nationwideloaninvestment@yahoo.com

  SvaraRadera
 25. Letar du efter affärsekonomi, personlig finansiering, fastighetslån, billån, studiekassa, skuldkonsolideringsfonder, osäkrade fonder, riskkapital, etc. ... Du är på rätt plats Kontakta oss nu för mer information. E-post: nationwideloaninvestment@yahoo.com

  SvaraRadera
 26. LAN
  Hej behöver du ett brådskande lån email oss nu för ett snabbt lån (remy.credit111@gmail.com)

  Behöver du ett brådskande lån, lånefinansierat lån, lån till lån, etc, ger vi alla typer av lån med en låg ränta på 1% och du får ditt lån inom de närmaste 12 timmarna, maila oss nu för alla typer av lån

  {REMY.CREDIT111@GMAIL.COM}

  Fullständiga namn:
  Land / stat:
  Lånebelopp:
  Lånets längd:
  Ockupation:
  Telefonnummer:
  Ålder:

  kom tillbaka till oss nu om ditt behov ett brådskande lån

  SvaraRadera
 27. TILLGÄNGLIGT LÅNBJUDAN UTAN UPFRONT-AVGIFTER Hej, vad är dina finansiella behov? Vi ger ut lån från minst 2 000,00 dollar till högst 100 000 000,00 dollar med behaglig varaktighet som sträcker sig från 1 till 30 år till en mycket reducerad ränta på 3%. Behöver du ett affärslån? Behöver du ett personligt lån? Vill du köpa en bil? Vill du refinansiera? Behöver du ett inteckningslån? Behöver du ett enormt kapital för att starta ditt affärsförslag eller utbyggnad? Har du tappat hoppet och tror att det inte finns någon väg ut och dina ekonomiska bördor fortfarande kvarstår? Tveka inte att kontakta oss för eventuellt affärssamarbete Kontakta oss via e-post: luckybensonloanfirm@gmail.com

  SvaraRadera


 28. God dag

  Behöver du ett lån för alla ändamål? Har du ett ekonomiskt problem? Bridge Finance Service garanteras genom att tillhandahålla finansiella tjänster till kunder med en förmånlig räntesats. Våra lån är enkla och snabba. Kontakta oss idag för att få det lån du behöver. Vi kan matcha alla lån med en ränta på 2% till din budget. Om du är intresserad, vänligen kontakta oss via (adrianbay0008@gmail.com)

  SvaraRadera
 29. Jag är Miroslav Gaborík med namnet 50 år gammal, Gå med mig för att tacka solen Förtroende för att jag torkade bort mina tårar, i morse fick jag ett lån på 100 000 € för att starta min verksamhet från ett legitimt företag här är e-posten att kontakta om du behöver typ av lån {suntrustfinancialhome@gmail.com} de är legitima och ärliga tack.

  SvaraRadera
 30. Kära lånesökare.

  Har du några ekonomiska svårigheter? Vill du starta ditt eget företag? Detta låneföretag grundades mänskliga rättighetsorganisationer världen över med det enda syftet att hjälpa de fattiga och människor med ekonomiska svårigheter i livet. Om du vill ansöka om ett lån, gå tillbaka till oss med informationen nedan e-post: elenanino0007@gmail.com

  Namn:
  Lånebelopp som krävs:
  Lånets varaktighet:
  Mobilnummer:

  Tack och Gud välsigne
  FÖRTROENDE
  Elena

  SvaraRadera
 31. LUCAS INVESTOR FINANCE SERVICE

  ATT:

       Behöver du pengar, är du trasig, utan jobb och har mycket dålig kredit? Har du varit i en bank eller andra finansiella institutioner och har blivit nekad ekonomisk hjälp på grund av din kreditpoäng eller för att du inte har några säkerheter? Låt nu för den ekonomiska hjälp som du letade efter är här. LUCAS INVESTOR FINANCE SERVICE erbjuder enkla och prisvärda lån till en mycket låg ränta på 2%, till alla oavsett vad din kreditpoäng är, vi ger lån till dem i behov av pengar och det finns INGEN UPFRONT-avgift som ska betalas till vårt företag, vi ger lån av olika skäl. Så oavsett anledning kan vara att du behöver ett lån eller ekonomisk hjälp, tveka inte att kontakta LUCAS INVESTOR FINANCE SERVICE för all den ekonomiska hjälp du någonsin kommer att behöva, kontakta oss via e-post och du kommer att vara glad att du gjorde det.

      Med vänliga hälsningar,
      Lucas Investor.
     (Vincentjoe1301@gmail.com)

  SvaraRadera
 32. Behöver du ett brådskande lån för att täcka dina skulder eller behöver du ett kapitallån för att förbättra ditt företag? Har du blivit avvisad av banker och andra finansiella byråer? Behöver du en lånekonsolidering eller inteckning? Sök inte längre eftersom vi är här för att göra alla dina ekonomiska problem till det förflutna. Kontakta oss via e-post:

  oceanfmortgages@gmail.com
  oceanfmortgages@gmail.com

  Det här är Ocean Finance-inteckningar. Vi erbjuder lån till de som är intresserade av en rimlig ränta på 2%. Utbudet sträcker sig från 5 000,00 Euro till högst 100 000 000,00 Euro.

  SvaraRadera
 33. God dag

  Behöver du ett lån för alla ändamål? Har du ett ekonomiskt problem? Bridge Finance garanteras genom att tillhandahålla finansiella tjänster till kunder med en förmånlig räntesats. Våra lån är enkla och snabba. Kontakta oss idag för att få det lån du behöver. Vi kan matcha alla lån med en ränta på 2% till din budget. Om du är intresserad, vänligen kontakta oss omedelbart via (adrianbay0008@gmail.com)

  SvaraRadera
 34. Behöver du ett säkert och osäkert lån? Investeringslån? Billån? Företagslån? Personliga lån? Internationella lån. Skicka e-post till oss om du är intresserad. E-post: (dakany.endre@gmail.com)

  Urgent lånerbjudande.

  Need any financial help? Personal Loans? Business loans? Mortgage Loans? Corporate loans? Agricultural and project financing? We give you loans at a 2% interest rate! Contact: (dakany.endre@gmail.com)

  Urgent loan offer.

  SvaraRadera
 35. Behöver du ett brådskande lån? som personligt lån, företagslån, affärslån, lån att betala djup, utbildningslån, vilket slags lån du söker kontakta oss nu via e-post: (dakany.endre@gmail.com)

  Urgent lånerbjudande.

  SvaraRadera
 36. Hej mina damer och herrar.
  Jag heter Susan Benson, jag är låneförsäljare och finansiell konsult. Om du har behov av finansiell stabilitet är jag rätt person att kontakta, jag lånar inte bara ut pengar, jag ger också ekonomisk rådgivning till någon. Min högsta prioritet är din ekonomiska stabilitet, känn dig fri att meddela mig så kommer jag att vara till din tjänst 24 timmar.

  Om du har ett brådskande behov av ekonomisk förstärkning, jag är rätt person att kontakta, ger jag alla typer av lån, vare sig det är personligt lån, kommersiella lån eller om du behöver ett lån av andra skäl, kommer jag att råda dig att kontakta mina företag via {E-post: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com eller meddela mig direkt på WhatsApp via: +447903159998} & Få ett svar på ett ögonblick.

  Mitt företag är ett omfattande finansföretag som är engagerat i att hjälpa dig förbättra din långsiktiga ekonomiska framgång.

  Funktioner & fördelar;
  ✓ Du kan ansöka om lån när som helst och var som helst.
  ✓ Du kan låna från 1 000 euro till 20 miljoner euro.
  ✓ Få ditt lån inom 24 timmar.
  ✓ Betydande ränta på 3,0%.
  ✓ Du får chansen att välja återbetalningsdatum, antingen varje vecka, varje månad eller årligen under en varaktighet av 1-30 år.
  ✓ Enkel online-applikation.
  ✓ Personlig vägledning och expertis.
  √ Finansiell rådgivning.

  Har du haft det så svårt att få ett lån från dina lokala banker eller andra finansinstitut? Och du har varit orolig för att du inte kan få ett lån? oroa dig inte mer, eftersom mitt företag har hjälpt ett stort antal individer och organisationer som har haft ekonomiska svårigheter över hela världen. När du ansöker hos oss ansöker du hos ett pålitligt företag som bryr sig om dina finansieringsbehov. Du kommer att tas hand om genom hela processen.

  För mer information om vårt lånerbjudande, vänligen skicka oss din lånebegäran via:
  E-post: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
  WhatsApp: +447903159998

  När det gäller finansiering är vi det bästa alternativet just nu. Gör inte ett misstag att ignorera oss. Kontakta oss nu för att komma igång.

  SvaraRadera