30 augusti 2013

Budget för September månad!

September månad börjar närma sig och månadens budget är satt. Kommer bli en hel del utgifter den här månaden, vilket beror på billån och csnlån.
Kommer försöka leva snålt hela månaden.
Utgifter på 11.191 kronor, resterande av min lön kommer gå till Sparandet, dvs cirka 35 %.
Nästa månad kommer jag kunna lägga undan betydligt mer då flera utgiftsposter försvinner.

8 kommentarer:

 1. hej.
  tack för en fin blogg.
  verkar på siffrorna som att du bor i en etta.
  då är 289kr el fr mycket,runt 150kr/mån brukar en etta kosta.Varför har du ingn hemförsäkring?
  du har ju råd? varför ska fler poster försvinnaoch varför? fortsätt och blogga.

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Tack! Kul att du hittade hit!
  Ja, det stämmer att jag bor i en etta, däremot så bor jag med min flickvän varav elräkningen förmodligen blir högre. Tror att nätavgiften ligger på runt 100 kronor resten är användandet, ska ta och kolla upp det.
  Givetvis har jag en hemförsäkring men den betalas årsvis och jag har valt att inte slå ut det på 12 månader.
  Flera poster ska försvinna eftersom jag vill kunna spara mera. Ränta på ränta effekten som kommer göra underverk för mig i framtiden.


  Mvh

  SvaraRadera
 3. Readly ser sjukt bra ut! Blir sugen på att prova. /Chrima

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker Readly är helt ok, Kommit en hel del nya tidningar sen jag började använda det som gör det mer prisvärt. t.ex. Veckans affärer. Bruka kunna köpa en hel del tidningar under åren så blev Readly istället.

   Radera
 4. Skönt med så låg hyra! Readly såg intressant ut! Förstår inte hur jag har missat det.. Du som använder det redan; är samma innehåll som i den riktiga utgåvan? Verkar ju vara sjukt mycket läsning per månad för 99 kronor!

  SvaraRadera
 5. Riktigt skönt med låg hyra, vi letar dock efter en tvåa då det är ganska trångt att bo 2 stycken på cirka 30 kvm. Dessutom så hade en Lägenhet med balkong suttit fint.
  Om du syftar på samma innehåll i de digitala tidningarna som de man köper i affären så ja. Jag saknar några tidningar innan det finns allt man vill läsa.
  Ja för 99 kronor får man inte mycket om man köper pappertidningen.

  SvaraRadera
 6. Har försökt få till det där diagrammet en stund nu men fattar inte hur jag ska göra. Så: hur gör man när man vill ha ett pajdiagram för att specificera en del av ett annat pajdiagram? Vad heter funktionen (så kan jag googla mig till)?

  Tack!

  Mvh,
  Snåljåpen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har inte heller så stor koll faktiskt, men här är formeln "=SERIES('Ytterligare data'!$C$2;'Ytterligare data'!$B$3:$B$11;'Ytterligare data'!$C$3:$C$11;1)"

   Radera