25 januari 2014

"Så här kan alla svenskar bli miljonärer"

Sitter med boken "Så här kan alla svenskar bli miljonärer" efter att tjejen fått valmöjligheten att välja 2 böcker av sin arbetsgivare som julgåva. Blir att under dagen läsa igenom den för att se om den är nåt att ha.

Har du nån bok som du rekommendera?

Mvh

7 kommentarer:

 1. Kan rekommendera Rich Dad Poor Dad av Robert Kiyosaki.. Mycket bra bok!

  SvaraRadera
 2. Jag rekommenderar "The Richest Man in Babylon" av George Samuel Clason.

  SvaraRadera
 3. Ah, boken som fick mig att börja med allting. Boken, och de andra böckerna rekommenderade hittills, känner jag handlar mer om att inspirera någon att få den där sparmentaliteten. Det finns spartips också, men jag har för mig att de inte var särskilt avancerade sådana.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med Vanderay. Det är bra komma-igång-böcker om man precis börjat intressera sig för att spara och vill komma in på rätt väg. Tradingguiden av Bernhardsson rekommenderar jag!

   ~ Farbror Joakim Spara smart

   Radera
 4. Håller med ovanstående tips och lägger till "Vägen till din första miljon" av Tobias Schildfat. Lite i samma lätta stil som Per Börjessons bok med bra och inspirerande tips.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller inte riktigt med om "Vägen till din första miljon" Visst innehåller den en del intressant om man ser till en sparare utan inblick i sin ekonomi men för oss andra så är det ett onödigt köp enligt mig.

   Radera
 5. http://paulasset.com/the-intelligent-investor-free-pdf/

  SvaraRadera