8 april 2015

Dags att börja använda ett nytt Kreditkort #sparadkrona återbäring!

Har tidigare nämnt att jag har beställt ett kreditkort från Coop p.g.a. möjligheten att använda sig av betaltjänsten betalo för att betala räkningar och samtidigt få poäng på Coop, i normala fall så gör man ju enbart en transaktion från ett konto på banken utan några egentliga återbäringsmöjligheter.
Så länge som det erbjuds gratis så ser jag en stor poäng i att göra på det här sättet.
Normalt ligger avgiften på 2.5 %.

Idag dök det upp ett välkomstbrev och ett fint kort från Coop. Snabbt gick det! Krediten sattes relativt lågt till och början med möjlighet att utöka p.g.a. att större räkningar annars kan spärra kortet.
En annan fördel är att det går att växla poäng till exempel Eurobonus.

Finns ett fåtal andra banker som också har 0 % i avgift för att använda sig av just betalo. (Ikano kort samt Santander)

Vad är er syn på Kreditkort?
Använder ni någon liknande lösning för att maximera återbäringen?


Det här är definitivt inget reklaminlägg för coops eller betalos räkning, Inte en enda ynka krona har jag fått!

4 kommentarer:

 1. Handlar med OKQ8 kort ......
  sedan kan du betala OKQ8 Räkningen med Betalo
  :)

  SvaraRadera
 2. Nej, du får inte betala OKQ8 räkningen med betalo; det står i deras villkor. Annars skulle du ju ta max-kredit hos coop och betala coop-räkningen med betalo och låta den rulla varje månad och dessutom få poäng.

  "Bästa" sättet att starta eget företag, låna pengar från företaget och betala tillbaka till egna företagets bankgiro. Typ 45 dagars gratis kredit, så du kan sätta in pengarna på konto och förränta dem under tiden också...

  Det blir max 100,000 poäng per månad med coop om jag läste villkoren rätt. Och max 300,000 kronor per år hos betalo om man inte mailar dem. Motsvarar 3,000 kronor värdecheckar hos coop med kortet som kostar 249/år, 1,500 per år med billiga kortet. 1,000 kr/månad om betalo låser upp din möjlighet att gå över 300,000 kronor per år i räkningar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det som gör Coop kortet extra intressant är möjligheten att kunna omvandla poängen till t.ex. Eurobonus. Vet att de försämrade utbytet nu vid månadsskiftet.
   I övrigt så är kortet gratis första året,

   Radera
  2. Skulle inte rekommendera ett "förbjudet lån" i ett AB.

   Hantverkarn

   Radera