24 april 2015

Tobii till börsen och lönen trillar in som vanligt!

Hysterin har under veckan varit enorm gällande Börsnoteringen av Tobii, när börsen öppnar får vi se resultatet. Allt annat är en stigande kurs vore ytterst märkligt. Själv ska det bli spännande om det blir någon tilldelning och i så fall hur stor. Förhoppningsvis så går det hela smidigt till skillnad från många andra noteringar. Mini minimal tilldelning är säkert att vänta. 

Aktiemiljonär på Twitter hittade en talande bild över börsklimatet.


I övrigt är det lönedag för oss löneslavar. Lönen som trillar in motsvarar förväntningarna.
Första månaden då jag tänker testa på att betala mina räkningar genom Betalo med Coop kortet för att maximera återbäringen. 

Ha en trevlig helg!

2 kommentarer:

  1. Det är när man ser såna sammaställningar som, iaf jag, blir orolig över att börsen verkligen är överhettad. Visst det finns ingen annanstans att lägga pengarna men att i princip varenda IPO går upp och de flesta väldigt väldigt mycket. Tobii flög väl upp 40% vid handelsstart idag om jag inte minns fel? :) Hur tänker du när du ser sånt här? Nervös över klimatet?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis som du säger så finns det inget annat ställe att ha pengarna på. Själv är jag ganska lugn just nu :) Så länge man äger länge och gör regelbundna köp så.

      Radera